Toisen lapsi

Runoilija tekohymy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

häpeä
pieni
typerä
nainen
 

Jo monta viikkoa
mä vedän pääni täyteen
päivittäin
unohtaakseni
kuinka mä sua luokkasin

Silti sä olet siinä
pysyt mun vierelläni
kuiskaat mun korvaan
rakastavasi mua aina

Rakas, voitko sä enää ikinä katsoa mua silmiin

Kuinka paljon tämä sattuu
mahaa kouristaa
jos jonkun toisen lapsi
mussa alun sai

Rakas, mä en tiedä pysynkö mä täällä enää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot