kerran edes raivoa

Runoilija tekohymy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

häpeä
pieni
typerä
nainen
 

Säälittäviä te olette
jotka valitatte
jokaisesta pienestä ongelmastanne

Ymmärrettäväähän se on
kun ette ole
mitään pahaa koskaan kokeneetkaan

Katsokaa edes välillä
niiden täydellisten maailmojenne ikkunoista
miltä se elämä näyttää toisella puolella

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot