Kipupiste

Runoilija Tuulan viemä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suomalainen mies joka purkaa tuntemuksiaan sanoina päätteelle. Kiitos palautteista.
 

Sydämeni, rikki raiskattu.
Kerran, toisen, liian usein.

Arpia liikaa märkiviä.

Olisipa katuun paiskattu,
tietäisi vereslihan syyn.

Unelmat kaikki särkyviä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

päättyy ontosti muuten hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot