Vuorovesi

Runoilija Tuulan viemä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suomalainen mies joka purkaa tuntemuksiaan sanoina päätteelle. Kiitos palautteista.
 

Tänään upposin taas syvälle,
sisuksiin hyisen meren

Siihen riitti sana kaksi,
eikä niissä tietoa uutta tosiaan

Aistin, melkein tuntui jo hyvälle,
tunsin kiertävän veren

Silti mieliala matalaksi
liiankin tuttua, ei uutta mitään

Nostoa, liikettä odotan pinnalle,
syvyyksistä pimeän veden

Vastaus onko luode tai vuoksi
avulla voiman maan ja kuun taivaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot