Eron hetki

Runoilija Tuulan viemä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suomalainen mies joka purkaa tuntemuksiaan sanoina päätteelle. Kiitos palautteista.
 

Sisimmässä ääni kertaa vanhaa muistoa
väläyttelee kuvia, ajan kulun patinoimia

kuiskaa selviätkö, vieläkö tekee kipeää

Olisipa yksinkertaista ja niin helppoa,
kun voisi vain antaa helliä suudelmia

sanoa hyvästi ja kaiken taakse jättää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot