Keskikesän syksy

Runoilija Tuulan viemä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suomalainen mies joka purkaa tuntemuksiaan sanoina päätteelle. Kiitos palautteista.
 

Tässä huoneessa syksy
keskikesän helteen aikaan

Valkeat seinät huutaa ikävää
päästävä pois, minne vaan

Aamun usvassa askel hidas
katoan sekaan kastanjakujan

Kuiske tuulen puiston hämärässä
varistaa lehdet polun kiviin

Tippuvat lehdet kuin kyyneleeni

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot