Kevät

Runoilija Tuulan viemä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suomalainen mies joka purkaa tuntemuksiaan sanoina päätteelle. Kiitos palautteista.
 

Vielä pitkälti vihreään matkaa
viikkoja, päiviä, mitattua aikaa

Kadut tuhkanharmaan taivaan alla,
nyt kuin märkivät, kosteat haavat
kuivaa lämpösäteet auringon, tuuli

Valkoinen lumilakana harsona,
nukkuu roskaruoho versona,
valmiina odottaen aikaansa

Kohta aisteja hivelee kelta voikukan,
kauneuden paljastaa rikkaruohon

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot