Makuja

Runoilija Tuulan viemä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suomalainen mies joka purkaa tuntemuksiaan sanoina päätteelle. Kiitos palautteista.
 

Toit kovan rukiisen leivän,
itsesi pehmeän tuliaisiksi

maistui aromi rakkauden

Kertoja harvakseltaan nähtiin,
syksyn, talven muuttuessa
uudeksi kevääksi

tuntui tulinen polte rakkauden

Otit etäisyyttä loppukesän
sydämeni myös jäähyväisiksi

jäljellä vain maku karvauden

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea runo!

Elämänmakuja. Mielenmietemakuja rakkaudesta ja erosta koskettavassa runossasi.

surullinen

 

Käyttäjän kaikki runot