Vaalin, hoidan...

Runoilija Tuulan viemä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suomalainen mies joka purkaa tuntemuksiaan sanoina päätteelle. Kiitos palautteista.
 

Hävittäisin Sinut muistojeni puutarhasta,
jos vain kykenisin, voisin

Vetäisin kuin rikkaruohon aivan juuresta
mutta teen, toimin toisin

Miksi tuhota kuva elämäni liljankukasta
jonka kukoistavan soisin

Muistojeni puutarhassa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot