Tää ei oo se hetki

Runoilija aywi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2009
Viimeksi paikalla: 7.3.2020 13:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.9.1990

Yleensä en runoile omasta elämästäni. Kerron tarinoita. 
 

Nää päivät on ollut sekasia

väsyneitä, karheita ja ehkä vähän risasia

Aamulla vannon et ei tätä enää

teen jotain muuta tai sit vaan muutan sun perään
 

Kai mä yhä toivon et jossain on paikka

johon mä istun ja sit se on istu ja paikka

siihen mä kuulun, niin kun kuu linnunrataan

tai luuydin luuhun

 

Sori mut just nyt ei oo hetki, miettiä sitä et kun on hetki

uskallan lähtee, en seuraamaan tähtee vaan seuraamaan lähtee

Jos katot taakse, mä en oo siellä

Jos lähet menee nyt, niin mee, mä en seiso tiellä

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä puraisi jostain sielunsokkelosta. Kiitos runoilijalle.
 

Käyttäjän kaikki runot