Kumpi tuli huijatuksi?

Runoilija aywi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2009
Viimeksi paikalla: 7.3.2020 13:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.9.1990

Yleensä en runoile omasta elämästäni. Kerron tarinoita. 
 


En saanut niellyksi mitään tänään

en safkaa

en sun sanoja

anoisin mut en oo koskaan ollut anoja

sanoisin mut mulla ei oo oikeita sanoja

mulla on vaan tää ikuinen jano ja 

joskus olit vastaus, pystyit mun kurkun kostuttaa

parhaimpina päivinä sait äänihuulet liikkumaan

mut mitä se sua enää liikuttaa

sä oot jo liikkellä 

ja mun kylkiluita pakottaa
 

En saanut tehtyä mitään tänään

en noussut

en ees kääntynyt

tiesin vaikka huudan, sä et käänny nyt

En tiedä kumpi meistä muuttui

ja kumpi tuli huijatuksi 

Sun mielestä jotain vaan puuttui

suunnitelman päälle raksi 

tää juttu mut raiteltani suistaa

et vissiin haluu muistaa.

et meitä oli joskus kaksi

 

Selite: 
Mun runot muistuttaa päivä päivältä enemmän räppiä, vaikka en halua räpätä. Mut toisaalta ehkä se voi olla mun ääni runoillessa.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hitsi ja pimpula, tuohon kun laittaa rapskenen päälle niin toimii, kyllä, ja ilmankin menee hienosti.
Kysyvän surullinen runosi. Kiitos runoilijalle.
 

Käyttäjän kaikki runot