Muista tää riimi

Runoilija aywi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2009
Viimeksi paikalla: 7.3.2020 13:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.9.1990

Yleensä en runoile omasta elämästäni. Kerron tarinoita. 
 
Oot miettiny näitä juttuja jo helvetin kauan
Haluut omakotitalon
ehkä sit sen vauvan
Mä en edes tiedä missä haluun asua
haluunko lapsia
ammatin valinnassa oon 16-vuotiaan tasolla

Mietit eläkesäästöjä
et millä autolla kantsis ajaa, ettei tulis liikaa päästöjä
Mä en jaksa siivoilla,
astiat kasaantuu viikolla
kuluu viikkoja, viikkoja
pelkään että ootat multa liikoja

Mä syön jäätelönkin suoraa purkista
sä lähet hakemaan samantien kulhoja
etkö tajuu et aiheutan vaan harmia
varminta olis vaan kadota ja choustata
ei sun kannata mun kaltaista retkua houstata

Tykkäät kun kerron tarinoita
mut ne ei oo ihan totta
kai sä tajuat sen
mä itse aina tajua en
mut mä onkin tälläinen
rikkinäinen, hukassa ja vähän liikaa ihminen

Oikeesti läheisyys on mulle vähän haastavaa
nää ajatukset raastaa vaan
mä jään sänkyyn makaamaan
mulla on valtava personal space
minä, sinä ja se samaan sänkyyn mahduta ei

Jos en vastaa sun viestiin enää
ethän turhaan soittele perään
Kun ahdistus ottaa otteen,
se on ainoa rakastaja jonka ote pitää

Ei tästä tule mitään.
muista tää riimi
susta tulee vaan merkintä epäonnistumisiini

 
Selite: 
Kaikille rakkaus ei oo helppoa ja siksi on runoiltava sitoutumiskammosta.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä toimii runona, ajatuksena. Viimeinen kappale puree kiinni. Kiitos
teksti räppää hienosti
lukijan korvaan
hyvin olet kuvannut läheisyyden pelkoa
vaikka tekisi runon henkilölle sanoa
että anna palaa!
 

Käyttäjän kaikki runot