Tämä ikä, nämä ihmiset

Runoilija aywi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2009
Viimeksi paikalla: 7.3.2020 13:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.9.1990

Yleensä en runoile omasta elämästäni. Kerron tarinoita. 
 
Ollaan iässä jossa jengi valuu

Kalliosta Töölöön tai Käpylään

Pitää miettiä mitä vie

jos kutsutaan kylään

Oisko viini?

Ai niin se on raskaana

Toiset saa saa ylennyksiä

toiset on vieläkin kassalla


Mä oon yhtä pihalla 

kun olin kymmenen vuotta sitten

ehkä hiukan paremmin tunnen oman itten

tai sit en
Selite: 
Jos mä koskaan päättäisin ruveta räppäämään, tekisin tästä biisin. Mutta kyllä se runonakin toimii.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä toimii runona hyvin ja räppinä vielä paremmin :)
jos osaisin räpätä niin varmaan se toimis
 

Käyttäjän kaikki runot