Jargonii

Runoilija aywi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2009
Viimeksi paikalla: 7.3.2020 13:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.9.1990

Yleensä en runoile omasta elämästäni. Kerron tarinoita. 
 
Sä puhut jargonii

En tajuu mitään
Kuuntelen vaan silmät kii

Vähän välii nyökkään
Minimoin kai mahikset et mun turvakuplaan hyökkäät

Kato mua ei kiinnosta nyt sotia
Käydä sanaharkkaa jostain markkina-arvosta

Mä oon väsyneempi nyt kun olin eilen tai tuun olee huomenna
Pliis anna olla vaan, oo tänään mun puolella
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti riimitelty.
Hyvä runo ja kaunis toive. Runomuodossa helpompi vastaanottaa kuin arjessa.
Hieno, tykkään.
 

Käyttäjän kaikki runot