Jäisitkö sä?

Runoilija aywi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2009
Viimeksi paikalla: 7.3.2020 13:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.9.1990

Yleensä en runoile omasta elämästäni. Kerron tarinoita. 
 

Outojen juhlien oudoilla jatkoilla 

tahtotila katkolla, jossain oudolla katolla

ja sit meillä ihan harhateillä

tehdään voileipiä ja joku kirjottaa seinään

ilmaistointiteipillä

 

Minä soitan harmonikkaa

sä soitat sun skittaa 

laahava tunnelma meidät aamuun rahaa

ja muistan taas ettei oikeesti oo rahaa

 

Taivaalla enää pieni pala kuuta

kun mun raspi ääni huutaa

älkää menkö vielä

varjot juoksee mun seinillä

 

Jäisitkö sä?

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Jossain syvällä kosketti, hienosti. Kiitos runoilijalle.
Hieno runo, vei mukanaan. Koskettava.
 

Käyttäjän kaikki runot