Hei inner sabotaasi

Runoilija aywi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2009
Viimeksi paikalla: 7.3.2020 13:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.9.1990

Yleensä en runoile omasta elämästäni. Kerron tarinoita. 
 
 
 
Tää menee sulle, inner sabotaasi 
pieni ääni jossain päin mun alitajuntaani
Sä naurat kun upotat mun haavoihini saappaasi. 
 
Sulla on vähän liikaa mielipiteitä, jotka salakavalasti kiristää mun lepositeitä.
Tuntuu että kuvittelet olevasi joku ismi
mut beibi, sä oot inhorealismi
Mun pitäis olla lempeempi itselle 
mut sä kasaat lisää esteitä mun reitille
Oon siis tässä, mut samalla kuin kärpänen hämähäkin seitissä. 
 
Mä en koskaan puhuis kellekkään toiselle
niin kun puhun kolmelta aamuyöllä itselle 
En edes kehtais sellasta ajatella
ja silti annan itseni sisintäni raastaa ja riepotella. 
 
Hei inner sabotaasi 
ennen kun sä paljastat taas mulle hampaasi
Muista että loppu kädessä
ollaan yhdessä uppoavassa veneessä
Ja tässä ei oo mitään järkee
Oppitunti tärkee olis oppii itsensä kokoomaan eikä koko ajan särkee. 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen ajatus tämän runominän taustalla.
Tyylillisesti kiva ja sopivan 'moderni'. Ehkä 'inner' on turhaa anglismia makuuni. Vois toimia kivasti jonkun sopivan biitin kanssa. Itse sisällöstä en keksi mitään sanottavaa, koska aika subjektiivinen asia kuitenkin. Tosin inhorealistinen alitajunnan osa on 'hieno' käsite ja oivallus.
 

Käyttäjän kaikki runot