Nousen seisomaan tuolille

Runoilija aywi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2009
Viimeksi paikalla: 7.3.2020 13:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.9.1990

Yleensä en runoile omasta elämästäni. Kerron tarinoita. 
 
Pienenä uskoin satuihin, mörköihin ja henkiin
Ja että merenneito puree, jos meen veteen ilman kenkii

Nuken kengillä äiti teki tontun askelia hankeen 
kertoi joulupukki tulee, jos en oo liian ankee
Silti mä hukkasin mun kotiavaimet siihen hankeen 
Läikytin mehua lempikirjan kanteen
Pyysin aina anteeks
Kai joulupukki tuli koska pyysin aina anteeks

En koskaan ollut luontevasti siisti
tai sillee siististi luonteva
Kadehdin tyttöjä, jotka kampas paksua tukkaansa välitunneilla
Kun mun hiuksiin tarttui risuja ja spagettia
housuissa oli reikiä ja ruohotahroja

Yhä välillä kaadun kun en huomaa portaita
kummitukset pelottaa ja käsivarsissa on naarmuja
Mut ainakin oon oppinut olemaan omalla puolella
sanomaan jos sattuu
tarvittaessa seisomaan tuolilla
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kivaa sanojen kieputusta tässä.
Asenneruno parhaasta päästä =)
 

Käyttäjän kaikki runot