Maalintippakukka

Runoilija Albatrossi

Kevätaurinko pudotti taskustaan portille
taskuruohon
mökin valkoisen nurkkalaudan alla
nauraa vahingonilosta
maalintippakukka.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin keväinen ja erikoinen, oikea hyvänmielen pieni runonen. 
Hersyvää iloa.
Ihana, niinkuin olisit meijän mökillä ollut
ajatella, kuinka kauniin taitavasti sanot aivan huomaamattoman arkisen asian ja saat siitä teoksen!
Suurenmoinen ihana
Idylli on  hienolla tavalla kininitetty tauluun maalitipakukalla
 

Käyttäjän kaikki runot