Lentävä lause

Runoilija Albatrossi


Mieleni on kirjosieppo
päivä aukeaa kuin unikko kesäkuuhun
ajatukset lentävät ja kulkevat
mutkikkaita polkujaan.

Baskerin alla ryömii
soma sininen sontakorri
saan siepattua lentävän lauseen.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen "lentävä lause" runossasi todellakin on. Hyvää kesää kaikille lukijille.
Jännä ja kiva runo, mikähän se oli se lentävä lause..
ensin nauratti että sontakorri pääsi mukaan runoosi ja sitten ilahduin nerokkaasta lopusta!
 

Käyttäjän kaikki runot