Leija 1/3

Runoilija Albatrossi

Tyttö ja poika niityllä
kevään sinisessä tuulessa
lennättävät leijaa

poika juoksuttaa leijaa ylös
kevyt tuuli kengänpaulassa
punaiset nauhat leijassa

tytön rusettinauhat hiuksissa
leikkivät tuulessa
- vastavirrassa potkaisee lohi korkealle.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

tuo loppu on mahtava rauhallisen kuvan rikkoja
Runosi toimii kuin sarjanma kuvia. :)
Toimivaa, hienoa tekstiä.
Iloinen,keväinen tunnelma,pidän.
Voimakasta, eroottistakin värähtelyä. Oletan, että tyttö ja poika ovat täysi-ikäisiä ;)
 

Käyttäjän kaikki runot