Kyyneleet

Runoilija Albatrossi

Katson ihmistä silmiin
kyyneleet tulevat.

Parhaat niistä tulevat ensin
lapsena
silloin niillä on hyvä nopea ominaisuus
pysähtyä ennen putoamista

kuin helmet, korunauhassa
ilon esiin herahtaessa.

Myöhemmin, silmät alkavat vuotaa vettä
ei kenenkään kyyneliä.

Ovat vain,  ovaalia
korutonta sadetta.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ilon ja surun kyyneleitä. Tunteet saavat tulla ja näkyä.
voi kun hienosti katsottu itkemistä! itkustakin voi puhua monelta kannalta. pisaroitten muodon tutkimista en ole ennen tavannut:)
Se on todella outo tunne,kun silmät alkaa vuotaa vettä,ilman syytä,pidän.
Todella erinomaisesti kirjoitettu kyyneleistä, joita me jokainen joskus vuodatamme. 
Kaunis kyynelruno, jossa aika antaa merkityksen, kyynelille.
 

Käyttäjän kaikki runot