Leija 2/3

Runoilija Albatrossi

Nuorukainen ja neitokainen kulkevat käsi kädessä
menevät leijaa lennättämään.

Sanon nuorukaiselle:
ota leija syliisi
odota sopivaa tuulta
katso että solmut ovat hyvin
siimaa riittävästi
- neitosi on kaunein leijasi.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana, etenkin viimeinen rivi on todella viehättävä ja miellyttävää luettavaa. 
 

Käyttäjän kaikki runot