Nimetön

Runoilija HollowHeart

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 2.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lailla linnun,
sä luotani lähdit.

Siivet selkääs sait,
pois katosit.

En enään koskaan,
sua koskettaa saanut,
sulle en voinut enään kertoa,
kuinka sua rakastin.

Lailla linnun,
pois lähdit,
hyvästejä jättämättä,
sä vain menit.

Enkeliksi taivaan reunalle,
pilven päälle,
katsomaan meitä...

Sua kaipaan,
sua edelleen rakastan,
sun edelleen oon.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot