Nimetön

Runoilija HollowHeart

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 2.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En enään sitä tunne,
en tunne kaipuuta vierelles,
en tunne rakkautta sua kohtaan.

Sä tapoit mut henkisesti,
karkoitit maailman ihanimman tunteen,
rakkauden.

Tiedä en,
miten sen takaisin saisin.

Toivottavasti olet nyt iloinen,
toivottavasti olet tyytyväinen.

En muuta toivonut,
kuin hyvää sulle,
mutten tiedä toivonko sitä enään.

En tiedä enään mitä haluan,
en tiedä mitä toivon,
en tiedä mitä tunnen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot