Nimetön

Runoilija HollowHeart

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 2.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hän katsoi sinua suoraan silmiin,
sanoi rakastavansa.
sanoi huolehtivansa,
lupasi sinulle kaikkea.

Toteutuiko yksikään niistä?
Huolehtiko tai rakastiko?
Toteutuiko lupaukset?

Yksikään ei tainnut toteutua,
vaikka sinä sitä niin odotit.

Pienessä mielessäsi,
toivoit,
että jokin lupaus toteutuisi.

Toivot edelleen,
edelleen odotat,
että toiveista,
lupauksista,
yksikin toteutuisi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot