Nimetön

Runoilija HollowHeart

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 2.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Puut kellastuvat,
lehdet maahan tippuvat.

Ensi lumet satavat jo maahan,
lumihiutale tippuu kädellein,
sitä hetken katson.

Se sulaa pois.

Muistoja mieleeni se tuo,
aivan ihania muistoja,
sinusta ja minusta.

Isä,
sua kaipaan,
kaipaan sua mun turvaks,
mun suojaks.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot