Muistot.

Runoilija HollowHeart

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 2.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Elämme vain kerran,
otan siitä siis kaiken irti.

Sydänsuruja,
tulee,
ja niitä menee.

Kaikkein ihaninta,
on muistaa ne,
hyvät ajat,
sen ihmisen kanssa.

Kaikki hyvät asiat täytyy muistaa,
ei ainoastaan huonoja.

Muistot rakkaimpia,
asioita on,
mitä mulla on.

Muistot,
ne meidät hengissä pitää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniisti kirjoitettu. Tervetuloa runoilemaan!

Kauniisti kirjoitettu. Tervetuloa runoilemaan!

 

Käyttäjän kaikki runot