Nimetön

Runoilija HollowHeart

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 2.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ehkä joskus,
saan sut tajuamaan,
miten rakas sä oot.

Ehkä vielä joskus,
saan sut ymmärtämään,
etten sua menettää haluu.

Ehkä vielä,
saan sut nähdä,
taas tuntee sun huulet,
sun kosketuksen.

Ehkä vielä joskus,
me voidaan,
yhtä olla.

Ehkä joskus..

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot