Saasta.

Runoilija HollowHeart

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 2.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vie tää saasta pois,
en tiedä mitä se on,
kai sitä suruksi kutsutaan.

En kuitenkaan halua tietää,
mitä se on,
en sitä tuntea halua.

Vie tää saasta pois,
kauas musta,
hamaan hautaan,
pois kokonaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot