Tässä ja nyt

Runoilija Sirutar

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 2.3.2004
Viimeksi paikalla: 5.5.2020 13:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.8.1991

- Kiitos palautteesta, risuista ja ruusuista!
 

Tässä ja nyt,
tämä elämä

Vitsejä vailla,
vaikka tänään tulee taas

Aurinko päin kasvoja,
katse edes eteenpäin
Tylsät sunnuntait syövät sisintä,
mutta tänään tästä tulee kiva päivä

Maanantai menee hitaast,
haluaisin jo perjantain

Ystävät yhdessä menevät maailmalla,
ne ei jätä, jos olet yksin

Sisko kulkee mukana
minne menetkin, mukana elämän edetessä

Empatia on oikea tie,
ethän ole kylmä kuin jää töissä tai vapaalla
Maailmaa menee eteenpäin,
eilinen jää jo taa,

Panssarikilvet suojaavat,
sydäntä, sisintä ja jotain mikä menee rikki

Katse eteenpäin,
eilinen onneksi takana
Olen tässä ja nyt,
tulevaisuus tulee pienin askelin

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot