Eteisessä

Runoilija Sirutar

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 2.3.2004
Viimeksi paikalla: 5.5.2020 13:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.8.1991

- Kiitos palautteesta, risuista ja ruusuista!
 

- Sä nauroit,
niille
Eteisessä kengät,
kaikki ja kasassa

Kassajonossa jokaine,
ei osteta onnellisuutta
Kesä kaipaa lämpöä,
leikkipuistot pimeydessä

Aamuisin askeleet,
ystävykset etsivät elämää

Musta kissa katsoi kummissaan,
mies katsoi kuuta,
kuinka kaikki on niin naivia

Metrot kulkevat,
kuulen kohinan,
kännykkä soi

Sä sanoit,
ettet enää ole tässä ja nyt

Nähdään taas,
huominen tulee taas

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Arkihuolesi kaikki heitä, huomenna on päivä uuden uutukainen

 

Käyttäjän kaikki runot