Suorat sanat

Runoilija Sirutar

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 2.3.2004
Viimeksi paikalla: 5.5.2020 13:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.8.1991

- Kiitos palautteesta, risuista ja ruusuista!
 

Ei ketään,
ei mitään

Ystävät yössä kulkevat,
kunnes valo valheet paljastaa

Mereltä muistot tulevat takaisin,
täällä taas, täällä taas

Ei vauvoja,
ei pahis poikaystävää

Kyyneleet karkaavat
käsistä, kylpyamme aamuisin täynnä vettä

Vaan virheitä,
huutoa, täysin tyhjiä katseita

Ehkä isin tytöt pelaavat jalkapalloa,
mutta mä kirjoitan kaikesta runoja

Isäpäivänä,
palaan muistoihin

Kappele koskettaa,
äiti kertoi kuinka maailma voi vaukeuksista särkyä

Sirpaleet kerätään kokoon,
ja äidin hali huomista auttaa

Isän suorat sanat ja
juoksevat asiat

Ovi sulkeutuu,
sinä lähdet

Jään istumaan
ja tunnen kuinka tyhjyys
tuskaksi muuttuu

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

todellakin, suorat sanat, jotka vahvasti runoilet, todellisuutta johon on helppoa samaistua, näinhän se elämä vie, olet saanut kirjotettua runoosi pienen elämäntarina, jonka haikean suloisesti päätät, tavallaan surumieliseen tilanteeseen, mutta tämä on hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot