Hiton typerää

Runoilija Sirutar

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 2.3.2004
Viimeksi paikalla: 5.5.2020 13:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.8.1991

- Kiitos palautteesta, risuista ja ruusuista!
 

Hiton typerää on onnen perässä,
aamulla juon jokaisen kahvin yksin

Elämää ei edes aina naurata,
kadulla kulkee vastaan ihmisiä,
joilla jotain murheita

Typerää,
piilottaa pimeitä asioita

Niin paljon kaupunki kertoo itsestään,
itken itseni iltaisin uneen uudestaan

Pakokaasua ilmassa,
suolavettä,
kyyneliä

Sivupeileissä,
huonot päivät,
kuuntamonvalossa valkeat kyyneleet

Mulla on onneton,
onnetonta, onnettoman typeää tätä

Hei huku mitä kuuluu,
kyselyihin, mä vaan voin varjojen kanssa tanssia taas

Ei sun tarvitse taas esittää mitään,
kulje ohi,
mene menojasi

Jätä jälkeesi hiljaisuus,
mä nauran niille typerille unelmille,
saduissa siivottiin sirpaleita

Sirpaleet syövyttävät sisintäni,
kyyneleet polttavat ihoani

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot