- Maailmamme -

Runoilija Sirutar

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 2.3.2004
Viimeksi paikalla: 5.5.2020 13:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.8.1991

- Kiitos palautteesta, risuista ja ruusuista!
 

Me mennään julkisilla johonkin,
missä on kiirettä ja juoksevia ihmisiä

Ilma on paksua, kuin sikarin savu,
nauroin, kun katsoin kuinka olet oikeasti onnellinen

En olisi uskonut miten maailma menee tälläiseks,
mut mä menen ostoksille onnea kalastellen

Itken yhä uudelleen elokuvissa ja todellisuudessa,
oot ehkä vanha ja kokenut elämäntaitaja, mutta

mä olen onneksi realisti,
lottovoittajat vaihtavat todellisuuden rahaksi

Kyl vois vaihtaa monta asiaa,
ei oo helppoo hanskata edes elämää

Diagnoosit ovat onneksi piilossa,
sadepäivänä lainaat laskuvarjoasi

Yritän hypätä onneen, mutta
saan siitä hiekkaa silmille,
sitten kyyneleet tulevat taas esiin

Selite: 
Tuore runo.
Kategoria: 
 

Kommentit

tuore runo, mutta tempaisi heti ensilauseellaan lukemaan, tässä on todellista elämänmatkaajan idealismia. Näin se elämä usein menee, raha ei ratkaisekaan kaikkea, ainakaan sillä ei terveyttä voi ostaa. Kuten viimeisessä säkeessä sanotkin onneen ei voi hypätä tuosta vaan, kai se sitten vain jotenkin tulee jos on tullakseen. Tämä runo on todella upea.

 

Käyttäjän kaikki runot