Ilta ja aamu

Runoilija aamunkello

nainen
Julkaistu:
30
Liittynyt: 17.5.2008
Viimeksi paikalla: 14.10.2023 19:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina valmiina
 

Ilta on jo myöhäinen
kun ukset kiinni laitan
aamu alkaa sarastaa
ja kahvit kuppiin lorautan.

Kolta intti kon ontti ko jontti koohainen myntti
kon kuntti kokset untti koonne kintti koitan lantti
koomu antti kolkaa antti korastaa santti
ko jantti kohvit kantti koppiin kuntti korautan lontti

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot