Äkäslompolon raitilta

Runoilija aamunkello

nainen
Julkaistu:
30
Liittynyt: 17.5.2008
Viimeksi paikalla: 14.10.2023 19:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina valmiina
 

Äkäslompolon raitilla turistit laukkaa
siellä on monen moista kauppaa,
Jouni myy tavaraa laidasta laitaan
Maila puodissaan rihkamaa kauppaa.
On Isometsän Jarin urheililiike
josta ei voi ostaa jos on kiire,
kahviloita on välimatkoin pienin
ja majoituspaikkoja kuin sateella sieniä.

Turistit juttelee niitä näitä
puheen sorina on mahtava,
siinä on mukana eri kieliä
ei ymmärrä puoliakaan niistä.
Kassoille syntyy jonoja aina
kun kassaneidit ei ymmärrä kieliä kaikkia.

Mummot ne jonossa kassalla vahtaa
jokohan kohta ois minun vuoroni maksaa,
ostokset jotka jonkinverran painaa.
Ulkona niitä tutkivat tarkkaan
ja euroa vertaavat vanhaan markkaan,
ei tule selvää rahoista noista.
Täytyy kiireesti kotiin juosta
ettei ukkokullat ihmettele kotona siellä,
onko jotain sattunut kauppareissu tiellä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuttuja maisemia ja tunnelmia hienossa runossasi.

Mukavaa kerrontaa, elämän tuntua. ^^

Pidin tästä runostasi

 

Käyttäjän kaikki runot