52121922

Runoilija CandyFail

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mä taidan sua rakastaa
vaikken tahdo sitä myöntää
Silti mun suu vaan tahtoo
ne kolme sanaa ulos työntää

Oloni ujo ja ahdistunut
sydämeni tyhjä ja toivoton
Taidan taas olla punastunut
liian pahasti rakastunut

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot