Minä

Runoilija CandyFail

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oon aina ollut se tyttö,
joka ei koskaan erotu joukosta.
Muiden takii oon se tyttö,
joka tahtoo luopuu unelmista.

En oo niinku tavalliset,
vaikka joskus tahtoisin.
En kun ne vitun täydelliset,
jotka toivoo vaa et itkisin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot