Kaipaus

Runoilija CandyFail

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mä tahdoin vaan antaa sulle,
jotain mitä kukaan ei oo koskaan antanu mulle.
Tahdoin antaa jotain kestävää,
en mitään nopeest särkyvää.

Kun tänään mua pidit kädestä,
ajattelin selviin täst elämästä.
En vaan halunnut olla mikään varaosa,
tahdoin olla sun palapelis yks tärkein osa.

Yhteiset hetket joista muisto vaan,
syttyy mun sielus palamaan.
En halunnut sua menettää,
halaus mua täs vaan vedättää.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot