Hyvästi

Runoilija CandyFail

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hei beibe koita ymmärtää,
ei oo elämä helppoo tää.
Mä tiedän et se raatelee,
mut älä mua jätä, älä mee.

Laita veitsi pois, beibi hei!
Älä tee uutta viiltoa, beibi ei!

Anna kyynelten pudota,
hitaasti lattialle hajota.
Kipu on ystäväsi ikuisesti ja aina,
mutta älä sen syliin päätäsi paina.

Kestä pieni hetki, armaani.
Isku kasvoihin, hyvästi rakkaani.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot