Kun

Runoilija CandyFail

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun mua alkaa itkettää,
ota mut syliisi lämpimään.
Kun mä alan pelätä.
älä otettas musta hellitä.

Kun mä alan hakkaa sua,
halaa heti tiukasti mua.
Kiitän sua kaikesta rakkaani,
koko sydämmestäni.

Kun mä itken pihalla,
tule luokseni uhalla.
Auta mut toisiin aatoksiin,
veet silmistä kadoksiin.

Halaa mua rakeissa,
suutele kaatosateessa.
Anna mun meikkien levitä,
mut älä koskaan otettas hellitä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tykkään tästä.
loppu ehkä eniten vaikutti.

"Halaa mua rakeissa,
suutele kaatosateessa."

ihana.

ihana<3tykkäsin(:

voihh...
jotain niin ihanaa ! 8)
tykkäsin toooosi paljon ja ajatukset ovat minulla niin samanlaiset. <:
ps. hyvää syntymäpäivää ! ^^

kiitos kommentista 8) Ja tää on kiva, tämmönen itkupotkuraivari-tyyppinen tuli mieleen tost toisest säkeest 8DDD

tää on niin ihana :)

 

Käyttäjän kaikki runot