Now & Forever

Runoilija CandyFail

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sulla on aina paikka mun sydämessä,
ikuisesti oot mun lämpimissä mietteissä.

Sun satuttaminen satuttaa mua sisältä,
lopullinen menetys viiltää sydäntä.

Sun katsees saa mut hymyilemään,
hymysi ja naurusi korkealle lentämään.

Silmäs loistaa kuin tähdet taivaan,
tiedän että sain jätkistä parhaan.

Sun piti pitää huolta musta,
nyt on mun vuoro huolehtii susta.

Tää kestää siihen saat luottaa,
enkä aio sulle pettymystä tuottaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot