Unelma oot

Runoilija KuihtunutSydän

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

He`s not worth your tears, if your not worth his heart
 

Vain sinä saat minut hymyilemään enemmän kuin kukaan muu.
Vain sinä saat ajatukseni harhailemaan,
ja vain sinä olet mielessäni kokoajan.
Kaikki uneni kertovat sinusta:

Joka yö..
Vain sinä ja minä.
Turhat kyyneleet jättäisin taakseni,
ottaisin vastaan ikuisen onnen kanssasi.
En hylkäisi sinua koskaan.
Kertoisin jokaisen asian, kuuntelisin sua aina.

Voisiko tämä olla joskus mahdollista?
Paremmassa tulevaisuudessa.
Ilman niitä muita ihmisiä, jotka loukkaavat.
Ilman niitä pimeitä yksinäisiä iltoja.

Selite: 
ei kummonen, mutta tein kuitenkin.:D
Kategoria: 
 

Kommentit

minä tyksin tästä ! ja paljon ! (::

+ kiitos kommentoinnista ! :---) ja tervetuloa kerhoon ): ;pp

 

Käyttäjän kaikki runot