Hymys

Runoilija KuihtunutSydän

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

He`s not worth your tears, if your not worth his heart
 

Kuvittelen sinut mielessäni,
aina vain.
Muistelen hymyä, jonka mulle annoit kun eka kerran puhuttiin.
Sanoin vain "Moi."
Vastasit ja hymyilit niin ihanasti.

Se jää mun mieleen ikuisesti,
eikä mene pois.
Tahdon muistaa sen hetken,
kun hymyilit.. vain minulle.

Aina illalla kun menen nukkumaan mietin sinua. Kumpa joku päivä voisimme kahdestaan nauraa.
Ja ehkä jopa itkeäkin.

Selite: 
pikainen "teos" :D niin kuin suurinosa
Kategoria: 
 

Kommentit

tykkäsin tästä (:

sama juttu täällä .
+ kiitos arvostelusta!

tykkäsin tästä (:

sama juttu täällä .
+ kiitos arvostelusta!

 

Käyttäjän kaikki runot