Sydän huutaa

Runoilija KuihtunutSydän

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

He`s not worth your tears, if your not worth his heart
 

Sydämeni hutaa jotain..
En kuule.

Luulen etten saavuttaisi,
sitä mitä sydämeni haluaa.

Kuulen nimesi,
kovempaa ja kovempaa.
Yhä uudelleen.
En usko mitä se huutaa,
luulen etten koskaan sitä voisi saada.

Sydän käski tehdä,
aivan järjettömiä juttuja.
Tunnustin ja kerroin kaiken.
Silti mitään takaisin tullut ei..

Odotan sinua,
kuin kuuta nousevaa.
Jokaikinen päivä..

En voi sua mitenkään unohtaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot