itken

Runoilija KuihtunutSydän

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

He`s not worth your tears, if your not worth his heart
 

Itken itken,
kunnes kuihdun pois.
Aiheutit suruni, hajotit onneni..
Sydämeni ei unohda sinua koskaan, mutta
siitä olen varma, että sinä unohdat minut.
Tunnustin tykkääväni, et tuntenut mitään.
Olen jäässä ja vuodatin kyyneleitä ikuisesti..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot