kylmä sydän

Runoilija KuihtunutSydän

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

He`s not worth your tears, if your not worth his heart
 

sydän jäätynyt odotuksesta
odottaa aina..
saako koskaan vastausta,
siltä jota se odottaa?
Jääkö sydämeni yksinäiselle rannalle,
katsomaan suurta merta
eikä uskalla mennä katsomaan,
mitä sieltä löytyisi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis,koskettava <3

 

Käyttäjän kaikki runot