Purkaus

Runoilija Jontzzu

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olet osa kaikkea. Pala todellisuutta. Todiste elämästä.
 

Tuskailen.
Herkut loppui.

Hermoilen.
Mikään ei meinaa onnistua.

Tuskastun.
Olen persaukinen.

Hermostun.
En saa valmiiksi mitään juttuu.

Vittuunnun.
Ajatukseni saavat minut vihaiseksi.

Masennun.
Elämäni tuntuu turhalta.

Paheksun.
Enkö voisi olla jotain enemmän?

Oivallan.
Tämä on ohimenevää.

Ilostun.
Elämässäni on rakkautta.

Hymyilen.
Kaikki on hyvin.

Ymmärrän.
Kaikki kääntyy pian parhain päin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot