Kynä

Runoilija Jontzzu

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olet osa kaikkea. Pala todellisuutta. Todiste elämästä.
 

Kynä putosi.
Käsi ojensi.
Ääni kiitti.
Huulet hymyili.

Silmät näkivät kaiken.

Selite: 
Jokainen voi vetää omat johtopäätökset mistä moinen idea syntyi.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin oivallettu.
K

Siis lisäys ylempään:

Kaunis runo, anyway

ps. Hyvää synttärii vaa ! ;>

jotenkin iski muhun =) suosikkeihin -->

Hyvin oivallettu.
K

Siis lisäys ylempään:

Kaunis runo, anyway

ps. Hyvää synttärii vaa ! ;>

jotenkin iski muhun =) suosikkeihin -->

 

Käyttäjän kaikki runot