Taakse jätämme menneet

Runoilija Jontzzu

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olet osa kaikkea. Pala todellisuutta. Todiste elämästä.
 

Aika siirtyä eteenpäin
ottaa askel tuntemattomaan.
Pyyhkiä mielestä menneiden murheet
aloittaa uusi elämä.

Tyhjennän lipastoni sisällöt,
roskiin lentää arkistoni tavarat,
heitän taskuistani markat menemään.

Mikään ei ollut turhaa.
Täytyy vain jatkaa
ajan kanssa matkaa,
kunnes kaikki päättyy
ja tyhjyys voiton vie.

Muisto mahtavasta reissusta
raskinko luopua?
Haluaisin niin jatkaa menneisyyttä
jäädä ajan matkalta.
Kuitenkaan en sitä päätä
joudun jatkamaan matkaa.

Mikään ei ollut turhaa.
Täytyy vain jatkaa
ajan kanssa matkaa,
kunnes kaikki päättyy
ja tyhjyys voiton vie.

Kohta kaikki lopppuu
miksi menneitä haluan muistella?
Ihmismieli erikoinen on
täytyisi vain tyytyä elämään ja
jatkaa matkaa.

Olen tehnyt valinnan.
Astun matkassani kohti tuntemattomaan.
Mitä lie se vastaan tuo
olen valmis vastaanottamaan.

Mikään ei ollut turhaa.
Täytyy vain jatkaa
ajan kanssa matkaa,
kunnes kaikki päättyy
ja tyhjyys voiton vie.

Selite: 
5 minuutin luovuuden aikaansaannos. Ensimmäinen kokonainen lyriikka. Kliseinen ja tylsähkö, mutta olen tyytyväinen.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot